Miley Cyrus: ”Geneettinen taipumus kasvattaa takatukka”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus julkaisi hiljattain kasarirockin suuntaan kumartavan Plastic Hearts -albuminsa. Tähti on myös näyttäytynyt julkisuudessa teemaan sopivassa takatukkamaisessa hiustyylissä. Nyt hän on vitsaillut takatukan olevan hänen perheellään lähes geeneissä.

Miley Cyrus kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa kääntyneensä toukuussa äitinsä puoleen, sillä tähden otsatukka oli kasvanut mutta hän ei voinut koronapandemian vuoksi käydä kampaajalla. Tish-äiti varoitti osaavansa leikata vain yhden hiustyylin, mulletti-termilläkin tunnetun takatukan. Tish oli kertonut parturoineensa sen Mileyn isälle, countrytähti Billy Ray Cyrusille vuodesta 1992 lähtien.

– Uskon sen johtuvan geeneistä. Hiuksemme vain kasvavat lyhyemmiksi päältä ja pidemmiksi takaa. Se on vain luonnollinen muoto, johon perheemme hiukset kasvavat, Miley Cyrus vitsaili haastattelussa.