Charly Jordanin biksuvartalosta puhutaan vielä pitkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Silmänruokaa riittää näin syksylläkin.

Nyt Jordan nähdään poseeraamassa rannalla yhdessä ystävänsä kanssa. Yllään somekaunottarella on niukat punaiset biksut, jotka eivät liikoja vartaloa peittele. Kansikuvassa Charlyn lähikuvassa olevat pakarat ovat hiekkaiset, joten hän lienee istahtanut samettisen pehmeällä rantahiekalle ennen kuvausta.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.