Filharmonisen orkesterin konsertti keskeytyi söpöllä tavalla – kissa ilmestyi tervehtimään soittajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilukilpailut keskeytyvät toisinaan koomisilla tavoilla eläinten, kuten kissojen ja koirien harhaillessa yllättäen areenoille. Urheilukilpailut eivät kuitenkaan ole ainoita suuri yleisötapahtumia joissa näin voi käydä.

Turkissa järjestetty klassisen musiikin konsertti sai taannoin taatusti odottamattoman käänteen. Borusan Istanbul -filharmonisen orkesterin esiintyessä lavalle kuljeskeli kissa. Orkesteri ei voinut kuin keskeyttää musisoinnin yllätysvieraan varastaessa huomion.

Välillä musiikkisali vartija yritti ottaa kissaa kiinni, mutta eläin ei suostunut tulemaan häädetyksi. Kissa vieraili myös kapellimestarin korokkeella ja musiikin jatkuessa se siirtyi kiltisti tuijottamaan yleisöä lavan reunalta.