Kissapetomaisiin intiimihetkiin: Joe Exotic -kondomit myyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin seitsenosaisessa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjasta kuuluisuuteen noussut villieläintarhuri Joe Exotic uskoo kuolevansa pian vankeudessa. Hän on anonut vapauteen pääsyä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilta.

Firebox-nettikaupassa on myynnissä Joe Exotic -kondomeja, joiden luvataan turvaavan seksiä kissapetojen lailla. Lahjatavaraliike myy kondomeja neljän kappaleen paketissa. Tuotteet maksavat yhteensä 12 euroa, joten kertalaaki kondomin kanssa kohoaa kolmeen euroon.

Amerikkalainen villieläinten kasvattaja Joe Exotic kärsii parhaillaan 22 vuoden vankilatuomiota murhan suunnittelusta. Hän sairastaa anemiaa ja immuunisairautta. Hänestä on tekeillä elokuva.