Mystinen piparimonoliitti ilmestyi San Franciscoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri puolille maailmaa on viime viikkoina ilmestynyt yleensä metallista valmistettuja monoliitteja. Suomessakin päästiin ihmettelemään joitain viikkoja sitten Savonlinnaan ilmestynyttä rakennelmaa. Nyt San Franciscossa on puolestaan hämmästelty jouluista monoliittiä.

San Franciscon Corona Heights -puistoon ilmestyi joulupäivänä piparkakusta valmistettu rakennelma. Toistaiseksi selvillä ei ole, onko tuore monoliitti syötävä. Huffpost-sivuston mukaan silminnäkijät ovat kuitenkin kuvailleet sen tuoksuvan ja tuntuvan oikealta piparilta, minkä lisäksi se on koristeltu sokerikuorrutuksella.

Paikallisen puisto -osaston johtaja Phil Ginsburgin mukaan piparkakkumonoliitti tullaan jättämään rauhaan, kunnes se alkaa murenemaan itsestään. Tiettävästi ensimmäinen monoliitti löydettiin Utahin erämaassa marraskuussa, mutta se katosi vain jotain päiviä myöhemmin. Sen jälkeen mysteerirakennelmia on ilmestynyt eri puolille maailmaa.