Sofia Vergara ja Joe Manganiello juhlivat hääpäivää – ihastuttavat kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Sofia Vergara meni 2015 vuonna naimisiin Magic Mike -elokuvasta ja True Blood -sarjasta tunnetun näyttelijän Joe Manganiellon kanssa. Pariskunta järjesti hulppeat häät, jotka olivat suoraan kuin satukirjasta.

Nyt pariskunta on saanut juhlia viidettä hääpäiväänsä. 48-vuotias Sofia Vergara julkaisi hääpäivän kunniaksi Instagram-kanavallaan kauniita kuvia pariskunnan häistä. Häät vietettiin Floridassa Palm Springsissä ja läsnä juhlassa olivat Vergaran ja Manganiellon lähimmät ystävät ja perhe.

Myös Joe Manganiello muisti hääpäivää omalla Instagram-kanavallaan. Mies puolestaan julkaisi videon, jossa vastavihitty pariskunta tanssii yhdessä Frank Sinatran The Way You Look Tonight -kappaleen tahtiin. Pariskunta juhlisti viidettä hääpäivää perheen kesken ulkona iloisella piknikillä.