Victoria’s Secret -enkeli upeassa alusasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Tähti jakoi alkukesästä Instagram-kanavallaan ilouutisia kertoessaan, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan. Pienokainen syntyi noin kuukausi sitten.

Romee Strijd julkaisi raskautensa aikana useita upeita kuvia, joissa hän muun muassa poseerasi alusvaatteisillaan ja jopa alastomana. Eräässä kuvista hän istuu upealla vaaleansinisellä sohvalla kaunis alusasu yllään. Strijd poseeraa pastellisessa pitsiasussa kameralle ja paljastaa toisessa kuvassa kauniisti pyöristyneen vatsan nostamalla vaatetta ylös vatsan tieltä.

Romee Strijd odottaa tyttövauvaa hänen poikaystävänsä Laurens van Leeuwenin kanssa. 24-vuotias kaunotar on jakanut faneilleen kuulumisiaan raskauden edetessä säännöllisin väliajoin. Tähti ei ole paljastanut vielä tarkkaa laskettua aikaa, mutta on kuitenkin kertonut vauvan olevan tällä hetkellä noin papaijan kokoinen.