Urheilutähden kaksoiselämä paljastui – vaimo näki vahingossa väärän valokuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen jalkapalloilija ja Manchester Unitedin entinen laitapakki Patrice Evra on elänyt vuosikausien ajan kaksoiselämää vaimoltaan salassa. Hän on ollut vaimonsa Sandra Evan kanssa yhdessä peräti 25 vuoden ajan, mutta otti lopulta eron hänestä asianajajansa välityksellä.

Uskottomuusvyyhti alkoi purkaantua, kun vaimo näki tanskalaismalli Margaux Alexandran kuvan perheen Lontoon kodin kuntosalilta. Patrice Evra oli kertonut olevansa työkeikalla briteissä. Hän ei koskaan palannut kohun jälkeen perheen Pariisin kotiin, vaan toimitti avioerohakemuksen lakimiehensä avustuksella. Sittemmin hän on ollut salarakastajattarensa kanssa julkisesti.

Samalla paljastui, että miehellä oli ollut toinenkin salasuhde vuosien ajan lääkäri Gabriella Birleyn kanssa. Parilla on jopa kaksi lasta. Lisäksi hänellä on kaksi lasta Sandra-vaimonsa kanssa. Sandra ja Patrice aloittivat seurustelun ollessaan 14-vuotiaita, Daily Mail uutisoi.