Salma Hayek jakoi näyttäviä biksukuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Salma Hayek tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen tunnetuimmista ja menestyksekkäimmistä latinonäyttelijöistä. Syyskuussa 54 vuotta täyttänyt tähti on jälleen osoittanut olemuksensa olevan ikinuori jakamalla näyttäviä somekuvia. Niissä hänet nähdään poseeraamassa kameralle bikineissä rantamaisemissa.

– Vuoden 2020 viimeiset päivät. En ole koskaan ollut enemmän kiitollinen siitä, että olen terveessä kunnossa ja yhteydessä luonnon kanssa, Salma Hayek kirjoitti kuvatekstissä sekä englanniksi että espanjaksi.

Salma Hayek aloitti uransa Meksikossa 1990-luvun alussa, mutta hänen maailmanlaajuinen läpimurtonsa tapahtui ohjaaja Robert Rodriguezin Desperado-elokuvan myötä. Sittemmin muun muassa Hämärästä aamunkoittoon, Frida, Traffic ja Oikeesti aikuiset -elokuvista tunnettu tähti nähdään seuraavaksi Marvel-elokuvassa Eternals.