Demi Lovato muutti tyylinsä täysin – yllätti lyhyillä hiuksilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato kihlautui heinäkuussa näyttelijä Max Ehrichin kanssa, mutta erosi miehestä jo pari kuukautta myöhemmin. Tällä hetkellä Demi Lovato elää elämässään jälleen uutta vaihetta yksin, minkä merkiksi hän muutti myös oman tyylinsä.

Demi Lovato on nähty jo pitkään naisellisessa tyylissä ja pitkissä hiustenpidennyksissä. Nyt 28-vuotias tähti kuitenkin muutti tyylinsä täysin ja leikkasi hiukset hyvin lyhyeen mittaan. Päältä vaalennetuissa lyhyissä hiuksissaan Demi Lovato näyttää hyvin rohkealta ja itsevarmalta.

Kuviin, joissa Lovato esitteli uuden tyylinsä, alkoi nopeasti satelemaan ihastelevia kommentteja. Tähden ex-kihlattu Max Ehrich kommentoi kuitenkin tulenkatkuiseen sävyyn: ”Lopeta minusta puhuminen palkintogaaloissa, kiitos”. Kommentilla mies viittasi siihen, kun Lovato vitsaili nopeasta kihlauksestaan People’s Choise Awards -palkintogaalan avausmonologissaan.