Bethenny Frankel tunnusti – ei osaa käyttää tietokonetta eikä päivitä omaa Instagramiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel pitää todella hyvää huolta itsestään. Kirjailija ja Skinny Girl -brändin ja yrityksen luonut Bethenny Frankel on nyt tunnustanut, että hän ei omista tietokonetta.

Marraskuussa 50 vuotta täyttävä Bethenny Frankel kertoi The Real Daytime -haastattelussa, että hän on todella rajoittunut teknologian suhteen. Hän kirjoittaa vain puhelimellaan eikä omista tai osaa käyttää tietokonetta. Frankel myös paljasti, että hän ei päivitä omaa Instagram-kanavaansakaan itse.

Bethenny Frankel kertoi, että hän lähettää haluamansa kuvan assistentilleen ja kertoo mitä hän haluaa kuvan yhteydessä sanoa. Assistentti muokkaa kuvaa ja laittaa siihen sopivan filtterin päälle, kirjoittaa lopullisen kuvatekstin ja tekee Instagram-julkaisun. Frankelilla ei ole mielenkiintoa ottaa uusia sovelluksia haltuun eikä hän edes osaa ladata sovelluksia puhelimeensa.