Bond-tyttö Tanya Robertsin väitettiin kuolleen – tiedottaja paljasti mokanneensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediassa levisi alkuviikosta uutinen, jonka mukaan 007 ja kuoleman katse -elokuvassa esiintynyt näyttelijä Tanya Roberts olisi kuollut. Roberts oli joutunut sairaalaan 24. joulukuuta luuhistuttuaan yhtäkkiä kotonaan koirien ulkoiluttamisen jälkeen. Nyt tähden pitkäainen tiedottaja Mike Pingel kuitenkin paljastaa kyseessä olleen virheellinen tieto.

Pingelin mukaan hän luuli Tanya Robertsin kuolleen keskusteltuaan hänen aviomiehen, Lance O’Brienin kanssa. O’Brien oli kuvaillut olevansa murheen murtama jätettyään hyvästit vaimolleen sairaalassa viimeistä kertaa. Tiedottaja sai kuitenkin maanantaina Los Angelesin Sinai Medical Ceterin sairaalasta puhelun, jonka mukaan Roberts on edelleen hengissä.

Tanya Robertsin kerrotaan olevan edelleen sairaalahoidossa elossa, joskin kriittisessä tilassa. Tähden aviomies kertoo Page Six -sivustolle todella uskoneensa hänen jo kuolleen sairaalan henkilökunnan puheiden perusteella.

New Yorkin Bronxissa varttunut ja mallina uransa aloittanut Tanya Roberts tunnetaan parhaiten Bond-tyttö Stacey Suttonin roolista elokuvassa 007 ja kuoleman katse. Hän on näytellyt myös muun muassa Charlien enkelit ja Lemmenlaiva -sarjoissa sekä elokuvassa Sheena – viidakon kuningatar. Roberts muistetaan myös Laura Preponin hahmon äitinä, Midge Pinciottina suositussa 70’s Show -komediasarjassa.