Transsukupuolinen domina pukeutui Versacen palmuprinttiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen domina Ivana Vladislava rakastaa ikonisia muotiluomuksia. Nyt hän on pukeutunut legendaariseen Versacen palmuprinttiin, joka on ikuistettu kaksiosaiseen pukuun. Samantyylinen asu on nähty muun muassa Jennifer Lopezin yllä.

Hänen jättimäiset rinnat ovat hädin tuskin asun peitossa, koska paita ei mene edestä kiinni. Silikonipommin rinnoissa on jo kolme litraa täytettä. Perspektiiviä kokoluokkaan antaa se, että hänellä on suurennettu rintoja yhteensä niin paljon, että ne jäävät vain muutaman litran vajaaksi täydestä pesuvadista.

Transsukupuolinen Vladislava on omistanut elämänsä kauneusleikkauksille ja ulkonäkönsä muokkaamiselle. Poikana syntynyt, mutta naisena elävä glamourmalli on tunnustanut olevansa koukussa plastiikkakirurgiaan. Jopa hänen otsansa on muotoiltu uudestaan vuosien saatossa.

Koska kauneusleikkaukset ovat kalliita, rahoittaa hän ne maailman vanhimman ammatin harjoittajana. Uhkea silikonibimbo kurittaa asiakkaittaan dominan roolissa Saksan Berliinissä. Tuloilla hän hankkii huippumuotia ja korjailee ulkonäköään.

https://www.instagram.com/p/CJdP95SqndT/

https://www.instagram.com/p/CIlN0O3KGNH/