Hollywood-tähti Emma Stone on raskaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten La Laa Land ja Zombieland tunnettu näyttelijä Emma Stone on ollut jo jonkin aikaa raskaushuhujen keskiössä. Nyt huhut vaikuttavat saaneen vahvistuksen.

32-vuotias Emma Stone odottaa People-lehden mukaan esikoislastaan aviomiehensä, koomikko Dave McCaryn kanssa. Oscar-voittajalla nähtiin jo raskausvatsa hieman ennen vuodenvaihdetta julkaistuissa kuvissa, jotka otettiin Los Angelesissa.

Tänä vuonna Disneyn Cruella-elokuvaa tähdittävä Emma Stone ja muun muassa Saturday Night Live -sarjan sketsejä ohjaava Dave McCray menivät kihloihin vuoden 2019 joulukuussa seurusteltuaan kahden vuoden ajan. Pariskunta meni naimisiin viime vuoden syyskuussa siirrettyään keväälle suunniteltuja häitään koronatilanteen vuoksi.