Playstation 5 -konsolista myyntiin todellinen ökyversio – koristeltu 20 kilolla kultaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playstation 5 -konsoleista tuli nopeasti julkaisunsa jälkeen harvinaista herkkua, eivätkä edes kaikki ennakkotilaajat saaneet heti omaa laitettaan. Myös yli 500 euron hintalappu yllätti monet kuluttajat.

Nyt Playstation 5 -konsolista on lanseerattu vielä harvinaislaatuisempi ja hintavampi versio. Venäläisen Caviar-luksusbrändin muokkaama Golden Rock -pelikonsoli on ohjaimineen koristeltu aidolla kullalla.

18 karaatin kultaa on Caviarin Playstation 5 -konsolin päällä jopa yhteensä 20 kilon edestä. Golden Rock -Playstationin hintaa ei ole paljastettu, mutta Caviarin mukaan niitä tuodaan myyntiin ainoastaan yksi kappale. Yhtiö on tullut aikaisemmin tunnetuksi muun muassa kullalla koristelluista luksus-iPhoneista.