Miley Cyrus: ”Sisustan seksivälineillä kotiani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrus osti kesällä uuden 4,95 miljoonaa dollaria maksavan kartanon Kalifornian Hidden Hills -asuinalueelta. Talossa on kuusi makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, uima-allas ja – naisen kertoman mukaan – erittäin omalaatuinen sisustustyyli.

– Ostin seksivälineitä, mutta päädyin käyttämään niitä osana sisustusta. Seksi ja sisustus kulkevat käsi kädessä, Miley kertoo Sirius XM -radiokanavan Barstool Sports -ohjelman haastattelussa.

Hän myös paljastaa, että ei osannut päättää asuntonsa sohvan väriä, joten hän osti kaikki kolme vaihtoehtoa kerralla. Naisen aiemmin omistamansa talo tuhoutui Malibun metsäpalojen aikana. Viime vuonna julkaistussa haastattelussa Cyrus myönsi, että on uudelleen repsahtanut päihteisiin.