Kourtney Kardashian poseerasi yli 2 000 dollarin korsetissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianin kuuluisan ja omasta realitysarjastakin tunnetun perheen sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney Kardashian, on kolmen lapsen äiti. Tähdellä on sisarustensa tavoin kallis maku, mikä käy ilmi hänen tuoreesta selfiestään.

Kourtney Kardashian poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan peilin edessä pitsinen korsetti päällään. Aivan edullisimmasta vaatekappaleesta ei Page Six -sivuston mukaan ole kyse. Oliver Theyskensisin suunnittelema loppuunmyyty Tybbie-korsetti on nimittäin jopa 2 195 dollarin, eli noin 1 780 euron arvoinen.

Kourtneyn päällä nähtiin kuvassa myös Theyskensisin suunnittelemat mustat housut. Selfiekuvan ottaminen arvokkaissa tamineissa selkeästi kannatti, sillä kuva on kerännyt jo yli miljoona tykkäystä Instagramissa.