Mies pidätettiin tyttöystävän pahoinpitelystä – käytti välineenä pizzapalaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on pidätetty pahoinpitelystä, koska hän läppäsi tyttöystäväänsä pitsapalalla. Poliisiraportin mukaan tyttöystävän kasvot olivat rasvassa, tomaattikastikkeessa ja pitsan täytteissä. Välikohtaus tapahtui pariskunnan asunnossa Port Charlottessa.

Nainen oli keräämässä asunnosta roskia viedäkseen ne ulos. Hän otti myös pitsalaatikon, jonka luuli olleen tyhjä. The Smoking Gunin mukaan 59-vuotias Sean Meatcalf raivostui tästä, koska laatikossa oli vielä jäljellä hänen pitsaansa. Nainen heitti laatikon takaisin sijoilleen.

Siinä vaiheessa laatikossa ollut pala tuli ulos ja Meatcalf nappasi sen käteensä. Mies löi naista pitsapalalla kasvoihin. Hänet pidätettiin ja mies joutui maksamaan 2.000 dollarin suuruisen takuusumman päästäkseen vankilasta ulos.