Poliisi sai odottamattoman hälytyksen – vihaiset kanat ahdistelivat McDonald’sin asiakkaita

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanat ovat tyypillisesti pikaruokaravintoloissa altavastaajan asemassa, mutta taannoin osat vaihtuivat. Yhdysvaltojen New Jerseyn osavaltiossa todistettiin yllättävää tilannetta vihaisten kanojen käyttäydyttyä uhkaavasti McDonald’sin asiakkaita kohtaan.

Washington Townshipin poliisit saivat tiistaina 05. tammikuuta puolen päivän aikaan soiton, jollaista he tuskin osasivat odottaa. Kanalauman kerrottiin häiritsevän asiakkaita McDonald’s -ravintolan pihalla ja autokaistalla. Kanat olivat muun muassa jahdanneet ihmisiä ja nokkineet heidän autojensa renkaita.

Paikalle hälytetty rankkuri onnistui McDonald’sin ravintolapäällikön avustuksella saamaan kanat aisoihin. Pahansuovat linnut toimitettiin UPI-uutissivuston mukaan paikalliseen eläinsuojaan, josta kanojen omistaja lopulta nouti ne mukaansa.