Jennifer Lopez esitteli takapuolensa – treenattu peppu hiekkaisena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez on lanseerasi 1. tammikuuta oman ihonhoitoon keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO BEAUTY. Kosmetiikkasarjaan liittyen Lopez on julkaissut paljon näyttäviä mainoskuvia ja videoita, joissa tähti nähdään alastomana.

Näyttelijänä, laulajana ja bisnesnaisena tunnettu 51-vuotias Jennifer Lopez voisi toimia hyvin myös mallina. Nyt Lopez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa kameralle viininpunaisissa bikineissä hiekkarannalla.

Jennifer Lopez venyttää kuvassaan bikiniensä alaosaa ja poseeraa kameralle sivuprofiilissa. ”Rantapeppu”, tähti itse kommentoi jakamaansa kuvaa, jossa takapuoli onkin selvästi pääosassa. Faneille ei jää epäselväksi, että näiden jalkojen ja pakaroiden muotojen eteen on käytetty tuhottomasti tunteja kuntosalilla.