Karlie Kloss on yrittänyt puhua järkeä Ivanka Trumpille – naisten aviomiehet ovat veljeksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateketjun riveistä tunnettu huippumalli Karlie Kloss on naimisissa Joshua Kushnerin kanssa. Aviopari odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan. Nyt Kloss on halunnut Twitterissä ottaa kantaa mellakkaan, jossa Donald Trumpia tukevat mielenosoittajat tunkeutuivat kongressitaloon.

Klossin aviomies Joshua Kushner on pikkuveli Jared Kushnerille, joka on Ivanka Trumpin aviomies. Perheyhteyksistä huolimatta Karlie Kloss on usein julkisesti halunnut tuoda ilmi omia mielipiteitään ihmisten tasa-arvoon ja naisten oikeuksiin liittyen vaikka ne ovatkin olleet hyvin poikkeavat Donald Trumpin ja Ivanka Trumpin kanssa.

Karlie Kloss julkaisi nyt mellakoita koskien oman kantansa Twitterissä. Hänen mukaansa Presidentinvaalien tulosten hyväksyminen on isänmaallista, kun taas demokraattisen päätöksen vastustaminen ja väkivaltaan yllyttäminen eivät ole. Hän myös kertoi eräälle kommentoijalle yrittäneensä puhua tästä asiasta myös Ivanka Trumpille sukulaissuhteen avulla, mutta tästä ei ole ollut apua.