Jessie J kirjoitti lauluja Channing Tatumista – paljastaa eron syyt uudella albumilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Viime aikoina nainen on kuitenkin enemmän ollut median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin. Pariskunnan on-off -suhde kesti muutaman vuoden, mutta tällä hetkellä he eivät ole yhdessä.

Jessie J on viime aikoina keskittynyt uuden musiikin tekemiseen. Nainen on tehnyt kappaleita tulevalle albumilleen, jossa hän tulee The Sun -sivuston mukaan paljastamaan syitä, jotka johtivat hänen ja Channing Tatumin lopulliseen eroon. Naisen lyriikoiden mukaan suhde eteni liian nopeasti.

Laulajattaren mukaan suhteen useampaan eroon oli syynä se, että he etenivät parisuhteessa heti liian nopeasti. Jessie J tietää, että ihastumisen jälkeen vakavaan parisuhteeseen ja sitoutumiseen voi haluta edetä nopeastikin, mutta se ei silti aina kannata. ”Liian hätiköity sitoutuminen voi pilata pohjan, jonka jokainen parisuhde tarvitsee”, laulaja kommentoi. Tähden mukaan rakastuttuaan uuteen ihmiseen pitäisi pystyä olemaan hetki paikoillaan ja vain nauttia hetkestä.