Missä on Lotta Mäkinen? Katosi Joensuussa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos on julkaissut 26-vuotiaan joensuulaisen Lotta Mäkisen katoamisilmoituksen. Nainen poistui eilen maanantaina 11. tammikuuta Joensuun Kalastajankadulla sijaitsevasta asunnostaan kello 10-19 välisenä aikana. Hänestä ei ole tehty sen jälkeen havaintoja.

Poliisi pyytää havaintoja, jotka liittyvät Mäkisen katoamiseen. Mäkinen on noin 150 senttimetriä pitkä, vartaloltaan hoikka ja hänellä on punaiset keskipitkät hiukset. Mäkisellä on lisäksi silmälasit sekä nenäkoru. Mäkisen vaatetuksesta tiedetään se, että hänellä on todennäköisesti yllään vaaleanruskea toppatakki.



 



Kaikki havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi