Nainen osti karhuille riippukeinun – tuloksena ihastuttava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsän vieressä asuvat ihmiset voivat usein saada takapihalle vieraakseen erilaisia eläimiä. Monia karhujen ja muiden isompien petoeläinten vierailu voisi pelottaa, mutta eräs nainen päätti tehdä talonsa läheisyydessä viihtyvien karhujen olosta vieläkin leppoisampaa.

Amy-niminen nainen alkoi huomaamaan, että karhut viihtyivät hänen puutarhassaan. Sama karhuemo kävi pihalla toistuvasti kahden poikasensa kanssa, minkä vuoksi Amy päätti alkaa ilahduttamaan karhuperhettä pienillä yllätyksillä, joita hän jätti takapihalle.

Amy lahjoitti karhunpojille leikkikaluksi punaisen pallon, johon pikkukarhut ihastuivat heti. Hän vei paikalle myös ison ammeen ja kylpyleluja, että karhut voisivat peseytyä. Amy osti lopulta karhuille myös oman riippukeinun huomattuaan miten paljon karhut nauttivat sillä leikkimisestä.