Ivanka Trump kielsi turvamiehiltään vessojen käytön – jättilasku veronmaksajille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Väistyvän presidentin, Donald Trumpin tyttärestä on tehty hämmentävä paljastus. Ivanka Trump ja hänen aviomiehensä, Valkoisen talon neuvonantaja Jared Kushner eivät antaneet salaisen palvelun agenttien käyttää kotinsa wc-tiloja.

Ivanka Trumpin ja Jared Kushnerin kartano sijaitsee Washington D.C.:n diplomaattien ja poliitikkojen asuttamalla alueella. Vaikka rakennuksessa on kuusi vessaa, eivät salaisen palvelun työntekijät saaneet käyttää niitä. Niinpä heidän piti turvautua kadun varteen asetettuun ulkokäymälään, lähialueen ravintoloihin ja jopa naapureiden, kuten varapresidentti Mike Pencen ja ex-presidentti Barack Obaman kotien wc-tiloihin.

Lopulta Yhdysvaltojen liittovaltion hallinto vuokrasi salaisen palvelun käyttöön naapurustosta yksiön, jossa sen työntekijät pääsivät rauhassa tekemään tarpeensa ja viettää taukojaan. Asunnon vuokraaminen ei kuitenkaan ollut Washington Post -lehden mukaan edullista. Se tuli maksamaan amerikkalaisille veronmaksajille noin 3 000 dollaria kuukaudessa.