Perhebloggaaja Emily Mitchellin kuolinsyy selvisi: ”On todella haastavaa ymmärtää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen perheenäiti ja bloggaaja Emily Mitchell tuupertui aamupalapöydässä 22. joulukuuta ja kuoli nopeasti. Hän odotti viidettä lastaan. Nyt kuolinsyyksi on selvinnyt keuhkoveritulppa.

Naisen kuolema tuli järkytyksenä kaikille. Hän oli 16. viikolla raskaana ja perusterve. Perheenäitiä jäävät kaipaamaan aviomies Joseph Mitchell sekä pariskunnan neljä pientä lasta, Finn, Isla, Eden ja Luna. Perhe kerää nyt lahjoituksia hautajaiskuluja varten GoFundMe-sivustolla.

– Muutama päivä sitten saimme tietää ruumiinavauspöytäkirjasta, että virallinen kuolinsyy oli keuhkoembolia. On todella haastavaa ymmärtää, miten tällainen pystyi tapahtumaan, mutta tiedämme, että kaikki ensiavun saaneet ja hoitohenkilökunta tekivät kaikkensa häntä auttaakseen. Siksi olemme varmoja, että nyt oli yksinkertaisesti hänen aikansa; Herra kutsui häntä kotiin.