Tubettajatähti PewDiePie solmi uuden sopimuksen – julkaisee videoita nyt Facebookissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peliaiheisista videoistaan tunnettu ruotsalainen Felix Kjellberg, eli PewDiePie lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin tubettajiin. Nyt sometähti on aloittamassa uusien videoiden julkaisemisen Facebookissa pidettyään taukoa alustalta viiden vuoden ajan.

PewDiePie solmi usean vuoden sopimuksen videoiden jakeluun erikoistuneen Jellysmack-yhtiön kanssa. Sen myötä sometähden videoita tullaan näkemään Facebookissa. Uudesta sopimuksesta huolimatta PewDiePie tulee jatkamaan sisällön tuottamista myös Youtubeen, uutisoi Forbes.

Jellysmackin Michael Philippen mukaan Facebookissa saatetaan nähdä toisenlaista PewDiePie-sisältöä kuin Youtubessa, jossa ihmisillä on tapana katsella pidempiä videoita. Uuden sopimuksen tavoitteena on kasvattaa ruotsalaisen tubettajatähden yleisömäärää entisestään. PewDiePie pitelee edelleen Youtuben tilatuimman yksittäisen käyttäjän titteliä yli 108 miljoonalla seuraajalla.