Koirat rähisivät toisilleen aidan takaa – sitten portti aukesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin huvittava video, jossa pikkukoirat haukkuivat vihaisesti isommalle koiralle aidan takaa. Koirat eivät huomanneet aidan olevan auki, minkä vuoksi ne jatkoivat toisilleen räksyttämistä pienen etäisyyden takaa.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava Thaimaassa kuvattu tilanne, jossa koirat haukkuvat todella vihaisesti toisilleen aidan takaa. Koirat murisevat ja näyttävät hampaitaan. Tilanne tuntuu juuri niin uhkaavalta, että koirat hyökkäisivät heti toistensa kimppuun mikäli aidan portti aukeaisi.

Videolla nähdään kuitenkin aivan toisenlainen reaktio koirilta portin aukeamiseen. Heti kun aita koirien väliltä katoaa, koirat rauhoittuvat ja lopettavat haukkumisen. Kun aita puolestaan menee kiinni, sama meno jatkuu ja koirat tuntuvat olevan ylimpiä vihollisia toisilleen.