Suosikkikoomikko Dave Chappellella koronavirus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chappelle’s Show -sketsisarjastaan tunnettu Dave Chappelle on joutunut terveysongelmiin. Tähdellä on diagnosoitu koronavirustartunta, minkä seurauksena hän joutui perumaan suunniteltuja esiintymisiään.

Dave Chappellen edustajan mukaan koomikolla ei ole ainakaan toistaiseksi ilmennyt koronan oireita. Hän on kuitenkin parhaillaan karanteenissa viruksen vuoksi. Chappelle on tartunnan myötä perunut tulevat esiintymisensä Texasin Austinissa, uutisoi TMZ.

Dave Chappellen oli määrä esiintyä Austinissa viitenä päivänä muun muassa Joe Roganin kanssa. Suunnitelluista keikoista yksi ehti jo toteutumaan. Komediatähden viimeaikaisten esiintymisten kerrotaan toteutuneen koronaturvallisissa merkeissä, joissa esiintyjille, työntekijöille ja yleisölle suoritetaan pikatestejä.