Delilah Belle kuumissa kuvissa – esitteli biksuvartaloaan kameralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee toisinaan myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin.

Kumpikin tytär on alkanut tekemään lupaavaa uraa mallina. Nyt perheen vanhempi tytär Delilah Belle poseerasi omalla Instagram-kanavallaan vähäpukeisena. 22 vuotta täyttänyt kaunotar poseerasi kuvissa harmaassa asussa, joka esitteli paljasta keskivartaloa ja takapuolta stringeissä.

Delilah Belle julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,3 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.