Stassi Scroeder julkaisi ensimmäiset kuvat vauvastaan: ”En voi uskoa, että saan pitää hänet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder on saanut ensimmäisen lapsensa hänen aviomiehensä Beau Clarkin kanssa. Stassi Schroeder synnytti terveen tyttövauvan torstaina 7. tammikuuta. Vauva painoi syntyessään 3,26 kiloa ja oli pituudeltaan 48,3 senttimetriä.

Stassi Schroeder ja Beau Clark ovat ilmoittaneet pikkuisen tulokkaan nimeksi Hartford Charlie Rose Clark. Pariskunta on parin viikon ajan nauttinut omasta rauhasta ja vauvakuplasta kotonaan, mutta nyt he ovat viimein päättäneet jakaa sosiaalisessa mediassa ensimmäiset kuvat suloisesta tyttärestään.

Stassi Schroeder julkaisi tyttärestään neljä kuvaa, joissa Hartford-tyttö nähdään makoilemassa ruusukuviollisessa unipesässään. ”Tässä on Hartford Charlie Rose Clark, paras asia, joka minulle on koskaan tapahtunut. Sydämeni on niin täynnä. En voi uskoa, että saan pitää hänet”, Stassi Schroeder iloitsee kuvatekstissään.