Amanda Bynes ryhtyi räppäriksi – fanit yllättyivät täysin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amanda Bynes oli vielä 2010-luvulle tultaessa lupaava nuori näyttelijä, mutta sitten tähti alkoi kärsiä vakavista ongelmista. Nickelodeon-kanavan sarjoissa ja Easy A -elokuvassa nähty tähti oli vuosien ajan otsikoissa lähinnä päihde- ja mielenterveysongelmien vuoksi, kunnes hän pitkälti katosi julkisuudesta.

Nyt Amanda Bynes on tehnyt paluun jokseenkin yllättävissä merkeissä. Tähti on kokeillut taitojaan hiphopin parissa nauhoittamalla kappaleen Precise-nimisen artistin kanssa. Bynes julkaisi lyhyen näytteen kappaleesta Instagram-tilillään.

People-lehden mukaan kappaleen toisen osapuolen, Precisen uskotaan olevan hänen poikaystävänsä Paul Michael. Pariskunta erosi hetkellisesti maaliskuussa. Heidät on kuitenkin nähty myöhemmin yhdessä, ja Amanda Bynesin Instagram-tilillä lukee nykyään hänen olevan kihloissa.