Kardashianit kiittivät realitysarjansa kuvausryhmää – lahjoittivat 30 Rolex-kelloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuren suosion saavuttanut Kardashianit, eli Keeping Up with the Kardashians -realitysarja lähenee parhaillaan loppuaan. Sarja saa päätöksensä Yhdysvalloissa tänä vuonna 20. tuotantokautensa myötä.

Nyt Kardashianit ovat kiittäneet menestyksekkään realitysarjansa kuvausryhmää arvokkailla lahjoilla. Noin 30 hengen työryhmän jäsenet saivat perheeltä lahjaksi Rolex-luksusmerkin rannekellot. Lahjat tulivat maksamaan perheelle yhteensä noin 300 000 dollaria, eli lähes 250 000 euroa.

Viimeisen jakson kuvausten jälkeen kuultiin myös kiitoksia ja tarinoita vuosien varrelta niin Kardashianeilta kuin sarjan tuotantoryhmältäkin. TMZ-sivuston mukaan moni tuotantoryhmän jäsenistä kuvaili jääneensä mielellään työskentelemään sarjan pariin, sillä he kuvailivat perheen kanssa työskentelyä hauskaksi kokemukseksi. Kardashianit-sarjan viimeinen tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa E!-kanavalla 21. tammikuuta.