Kendall Jenner lomaili Meksikossa – kuumat biksukuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanne ei vaikuta juurikaan tehneen Kardashianin perheen jäsenten elämästä haastavampaa. Kuuluisan perheen jäsenet ovat nimittäin somekäytöksensä perusteella harva se päivä viettämässä aikaa lämpimissä lomakohteissa. Nyt Kendall jenner on lomailemassa Meksikossa.

Mallina muun muassa Versacelle työskentelevä Kendall Jenner jakoi lämpimiä lomakuvia Instagram-tilillään. Niissä 25-vuotias tähti nähdään nauttimassa olostaan niukoissa bikineissä ja oranssissa cowboy-tyylisessä hatussa. Kuvatekstissä Kendall kuvaili kyseessä olleen uusi ja hyvä päivä, jonka fanit epäilivät viittaavan Joe Bidenin virkaanastujaisiin.

Tänä vuonna päätöksensä saavan Kardashianit-realitysarjan tähtiin kuuluva Kendall Jenner ei ole viettämässä aikaa Meksikossa uima-altaiden äärellä suinkaan yksin. Lomamatkalla mukana ovat Daily Mail -lehden mukaan hänen nuorempi sisarensa Kylie Jenner ja tämän ystävä Anastasia Karanikolaou.