Valtava kannabisfarmi löytyi Lontoon liike-elämän keskuksesta – aivan Bank of Englandin naapurista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lontoon keskustassa on tehty suurikokoinen kannabisratsia. Kaupungin liike-elämän keskuksena tunnetun Lontoon Cityn keskeiseltä paikalta löydettiin valtava, piilotettu kannabisfarmi.

Throgmorton Streetillä, aivan Bank of England -keskuspankin naapurustossa sijaitsevan liikerakennuksen kellarissa kasvoi yhteensä 826 kannabiskasvia. Viranomaiset päätyivät kasvattamon jäljille voimakkaasta hajusta tehtyjen ilmoitusten vuoksi. Ratsian yhteydessä pidätettiin kaksi epäiltyä.

Poliisi kertoo uskovansa kannabiskasvattamon sijainnin valikoituneen siksi, että alue on koronarajoitusten vuoksi ollut viime kuukausina tavallista hiljaisempi. Kyseessä on CNN-uutissivuston mukaan ensimmäinen viranomaisten tietoon tullut kannabisfarmi Lontoon Cityssä. Bank of Englannin lisäksi aivan kaupungin sydämessä sijaitsevan Lontoon Cityn maamerkkeihin lukeutuvat muun muassa St. Paulin katedraali ja 278 metriä korkea Twentytwo-pilvenpiirtäjä.