Victoria’s Secret -malli paljasti aamurutiininsa – lupaa elää tänä vuonna terveellisemmin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 29-vuotias DiDonato on monien muiden tavoin halunnut aloittaa uuden vuoden hieman terveellisemmin. Nyt nainen esitteli uuden aamurutiininsa videolla.

Emily DiDonato julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee hieman terveellisemmäksi muuttuneen aamurutiininsa. Nainen päätti muuttaa vuoden 2020 jälkeen muutaman asian elämäntavoissaan koettuaan, että viime vuonna hän oli väsyneempi ja tunsi olonsa epäterveeksi.

Naisen päivä alkaa jääkahvilla, jota siemaillessa DiDonato tarkistaa Oura-hyvinvointisormuksestaan miten hän nukkui edellisenä yönä. Sen jälkeen nainen suuntaa juoksumatolle tekemään puolen tunnin interval-treenin ennen aamiaista. Treenin jälkeen malli nauttii smoothien.

Emily DiDonato yrittää tänä vuonna syödä enemmän puhdasta lähituotettua ruokaa, marjoja, kasviksia ja hedelmiä. Puhtaamman ruokavalion lisäksi nainen pyrkii tänä vuonna keskittymään perusteellisempaan kauneudenhoitoon. Hän haluaa myös kiinnittää enemmän huomiota siihen, että pukeutuu ja meikkaa päivittäin, koska se saa hänen olonsa tuntumaan energisemmältä.