Mikä kaula-aukko! Zara Larsson rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson nousi suureen kuuluisuuteen hiteillään Ain’t My Fault ja Never Forget You. Tällä hetkellä tähdellä onkin jo useita julkaisuja, joilla on jo satoja miljoonia kuunteluita Spotifyssa.

Zara Larsson on tunnettu kaunottarena, joka ihastuttaa usein näyttävillä ja erilaisilla tyyleillään. Tällä kerralla 23-vuotias pukeutui kimaltelevaan paljetein koristeltuun iltapukuun. Larsson julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan ja videon, jossa tähti poseerasi pilke silmäkulmassa kameralle ja esitteli rintavakoaan syvään uurretun kaula-aukon myötä.

Zara Larsson on julkaissut viime aikoina tiuhaan tahtiin uutta musiikkia. Viime vuonna nainen julkaisi kolme singleä, ja tänä vuonna tähti on jo ehtinyt julkaisemaan yhden uuden kappaleen. Tuoreimman kappaleen nimi on Talk About Love ja siinä on mukana vierailemassa Young Thug.