Hulvaton biksuparodia Kylie Jenneristä – näinkin voi uima-altaassa käydä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen koomikko ja näyttelijä Celeste Barber on tullut nopeasti hyvin suosituksi Instagramissa. Nainen alkoi muutama vuosi sitten saamaan seuraajia huimaa vauhtia, kun hän keksi tehdä huvittavia pilakuvia julkkisten somekuvia matkimalla. Viime aikoina 38-vuotias Celeste Barber on alkanut tekemään kuvien lisäksi myös hulvattomia videoita.

Tuoreimmissa videoissaan ja kuvissaan Barber vitsailee useiden julkkiskaunotarten kustannuksella, ja tuorein kuvapari lienee hulvattomin hetkeen. Siinä Celeste on luonut omalla tavallaan uudelleen otoksen, jossa Kylie Jenner poseeraa ikonisesti uima-altaan reunalla pienissä bikineissä. Barberilla ei käynyt aivan yhtä hyvä tuuri, sillä hän ei päässyt altaasta kovin helpon näköisesti ylös.