Tuomari ei päästänyt R. Kellyä vieläkään vapauteen – pahoinpitely ei ollut riittävä syy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti R. Kelly pahoinpideltiin äsken sellissään. Artistin kimppuun hyökännyt sellitoveri on nyt siirretty toiseen rangaistuslaitokseen. R. Kellyn asianajaja yritti käyttää pahoinpitelyä syynä kotiarestiin päästämiselle. R. Kelly on anonut vapautusta jo kolme kertaa aiemminkin. Tälläkin kertaa tuomari päätti jatkaa R. Kellyn lusimista telkien takana.

Laulajan asianajajan mukaan vankilan vartijat eivät tehneet elettäkään lopettaakseen R. Kellyn pahoinpitelyn. Tuomarin mukaan yksittäinen väkivallan teko ei riitä todistamaan, että vankila olisi vaarallinen artistille. Pahoinpitely oli valitettava, mutta 53-vuotiaan R. Kellyn on odotettava tuomioitaan seksuaalirikoksista vankilassa, eikä hänellä ole oikeutta päästä kotiarestiin.

Page Sixin mukaan R. Kellyn asianajaja väitti, että laulaja sai pahoinpitelystä fyysisiä ja henkisiä vammoja. Mies on epäiltynä muun muassa alaikäiseen sekaantumisesta, ihmiskaupasta ja lapsipornosta. Lisäksi hänen kerrotaan tartuttaneen herpeksen alaikäiseen seksikumppanina olleeseen tyttöön.