Jenna Dewan herutteli alusvaatteisillaan ikkunan edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Jenna Dewan sai puoli vuotta sitten hänen uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Viime aikoina perhe on viettänyt rauhallista kotielämää ja nauttinut uudesta tulokkaastaan.

39-vuotias Jenna Dewan julkaisee Instagram-kanavallaan nykyään paljon kuvia lapsiperhearjestaan. Nyt nainen kuitenkin yllätti ja julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän istuu mustissa alusvaatteissaan lattialla. ”Sadepäivät laittavat hänet sille tuulelle”, Dewan kirjoitti pilke silmäkulmassa viettelevään kuvaansa.

Jenna Dewan on vähitellen palannut lapsensa saamisen jälkeen myös treenaamisen pariin. Nainen onkin saanut paljon ihmetteleviä ja ihastelevia kommentteja muilta äideiltä, jotka ovat ihailleet tähden nopeaa palautumista lähes entisiin mittoihinsa.