Ovikellokamera ikuisti koomisen tilanteen – koira luuli naisen takin huppua leluksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koiria leikittäessä on toisinaan syytä olla tarkkana. Liian innostunut lemmikki ei välttämättä osaa enää erottaa, mihin sen suosikkilelu päättyy ja mistä sitä leikittävä ihminen alkaa.

Viraalina levinneellä videolla nähdään koominen tilanne, jossa naisen ja koiran välinen leikkihetki saa yllättävän käänteen. Ovikellokameran ikuistamalla videolla nainen on leikittämässä Grissom-nimistä lemmikkiään terassilla, kun koira yhtäkkiä luulee hänen takkinsa karvahuppua lelukseen.

Koira alkaa vetämään huppua koko voimalla, ja onnistuu saamaan naisen maahan. Hänen luullessa tilanteen olevan ohi alkaa koira vetämään häntä jälleen perässään. Vaikka tilanne saa jopa hurjia sävyjä, ei nainen voinut pidätellä nauruaan odottamattoman välikohtauksen aikana.