Lily Collins avautui syömishäiriöstään: ”Synkät ajatukset sanelivat elämäni”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo vuosien ajan. Naisen yksi merkittävimmistä rooleista valkokankaalla on ollut Kerro, kerro kuvastin -fantasiaelokuvassa, minkä lisäksi tähti on loistanut suositussa Emily in Paris -draamasarjassa.

Lily Collins on tummapiirteinen kaunotar, jonka kauneus häikäisee katsojat kerta toisensa jälkeen. Nyt 31-vuotias näyttelijä on paljastanut haastattelussaan, että hän on sairastanut syömishäiriötä pitkään. Lopulta naisen aviomies Charlie McDowell auttoi tähteä selättämään syömishäiriön.

Lily Collinsin mukaan myös vuosien terapia on auttanut naista toipumaan ja käsittelemään sairautta. ”Synkät ajatukset sanelivat koko elämäni. Kuulin päässäni paljon ääniä. Jäin paljosta paitsi kun epävarmuuteni määritteli koko elämäni”, Lily Collins kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.