Antti Luusuaniemi varoittaa somekäyttäjiä: ”Esittävät olevansa minä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Antti Luusuaniemi on tullut vuosien varrella suomalaisille tutuksi monistakin yhteyksistä, kuten Aamulypsyn juontajana, Red Carper -elokuvafestivaalin perustajana ja tietenkin Suomen Kansallisteatterin näyttelijänä. Nyt on joutunut ikävän huijauksen kohteeksi, sillä sosiaalisessa mediassa on paljastunut hänenä esiintyviä valekäyttäjiä.

– Nämä kaksi valetiliä esittävät olevansa minä ja lähettävät viestejä nimissäni. Jos olet saanut näiltä kahdelta valetililtä @antti_luusuaniemii tai @antti_luusuaniemi viestejä tekisitkö heistä ilmoituksen että saadaan heidät poistettua kiitos. Voit tehdä heistä ilmoituksen vaikket olisi saanut viestejä. Mitä useampi tekee ilmoituksen sitä nopeammin näistä valetileistä päästään eroon. Kiitos avustasi, Antti Luusuaniemi kertoo.

Luusuaniemi ei toki ole ainoa suomalainen julkisuuden henkilö, jonka nimissä on tehty valetilejä. Ilmiö on ikävä ja yleistynyt viime vuosina, mutta samaan aikaan eri sosiaalisen median yritykset ovat ainakin esittäneet reagoivansa valetileihin nopeasti ja tehokkaasti.