Heidi Pratt puolialastomana somessa – oma aviomies julkaisi videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heidi Pratt tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Nykyään musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille.

Heidi Pratt valmistautuu tällä hetkellä miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan uuden tuotantokauden kuvauksiin. Nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita videoita, joiden perusteella voidaan nähdä, että Heidi on päättänyt ottaa ainakin lisää täyteaineita kasvoihinsa ennen kuvauksia.

Heidi Pratt on käynyt myös uusimassa vaatekaappinsa sisältöä ennen kuvauksia. Hänen oma aviomiehensä Spencer Pratt on julkaissut vaimostaan TikTok-kanavallaan näyttävän videon, jossa Heidi kokeilee ylleen seksikästä korsettia. ”Olen niin kiitollinen siitä miten seksikäs Heidi Montag on!”, Spencer hehkuttaa videon kuvauksessa.

@spencerpratt

I’m so thankful for how sexy @heidimontag is!!!! ##sexyback ##shoppingforhillsscenes ##buyit ##laperla ##bodysuit ##frenchlace ##fashion ##hotmom

♬ SexyBack – Justin Timberlake ft. Timbaland