Autovaras kolaroi Bam Margeran luksusauton: ”Tällaista ei voi keksiä omasta päästä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Bam Margera on joutunut autovarkauden uhriksi. Varkautta seurasi hurja takaa-ajo, joka päättyi lopulta Margeran Bentley-luksusauton kolarointiin.

Bam Margera kertoo jättäneensä auton huoltoaseman eteen Kalifornian Vistassa ladatessaan puhelintaan ja ostaessaan polttoainetta. Katsoessaan ulos huoltoaseman ikkunasta hän huomasi Bentleynsä kadonneen. Pian ajoneuvoa jahtaamaan ilmestyi lukuisia poliisiautoja ja jopa poliisihelikopteri.

Hurjan takaa-ajon päätteeksi autovaras kolaroi Bentleyn paikallisen omakotitalon kuistiin. Auto on TMZ-sivuston mukaan sittemmin hinattu korjaamolle. Kaiken lisäksi Margeran lataukseen jättämä puhelin oli päätynyt huoltoasemalta jonkun muun matkaan.

– Tällaista ei voi keksä omasta päästä, Bam Margeran kerrotaan kuvailleen tapausta ystävälleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.