Nicole Scherzinger juoksi biksuissa paratiisissa – kuvat saivat julkkiksetkin kateellisiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan upeasta lauluäänestään ja näyttävästä ulkonäöstään. Tähti on viime vuoden ajan keskittynyt konserttikiertueen peruunnuttua lähinnä lomailuun ja treenaamiseen, mikä näkyykin heti naisen vartalosta.

Nicole Scherzinger julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä kuvia, joissa hän ottaa juoksuaskeleita upealla hiekkarannalla turkoosia merta vasten. Tähden vartalo näyttää kuvissa todella hyvältä, mikä ei ole jäänyt kommentoijiltakaan huomaamatta.

– Lopeta kaikkien tekeminen kateelliseksi, artisti Macy Gray kommentoi kuvaa.

Nicole Scherzinger on julkaissut kesän aikana paljon näyttäviä bikinikuvia, joista käy ilmi, että kaunotar on viihtynyt kesän aikana paljon uimapuvussa kauniilla hiekkarannoilla ja uima-altailla. Nainen on lomaillut vuodenvaihteen jälkeen poikaystävänsä Thom Evansin kanssa Turks- ja Caicossaarilla, jossa nämäkin kuvat on napattu.