Nainen ikuisti hämmentävän näyn – orava piteli veistä pihamaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oravat ovat yleensä ihmisille melko harmittomia jyrsijöitä, vaikka saattavatkin toisinaan aiheuttaa tuhoja kotien pihoilla. Taannoin eräs kanadalainen nainen törmäsi kuitenkin tavanomaista uhkaavamman näköiseen oravaan.

Torontossa asuva Andrea Diamond säpsähti vilkaistessaan kotinsa pihalle eräänä keskiviikkoaamuna. Pihaa ympäröivän aidan päällä istui orava, joka piteli tassuissaan veistä. Nainen kertoo Toronto Sun -lehdelle joutuneensa vilkaisemaan oravaa kahdesti varmistuakseen, että hänen silmänsä näkivät oikein.

Järin tuhovoimaisen teräaseen kanssa orava ei ollut varustautunut, sillä kyseessä oli Diamondin pihamaalle unohtama kuorimaveitsi. Nainen ikuisti hämmentävän näyn videoksi, joka leivisi nopeasti viraalina hänen jaettuaan sen Twitterissä.