Amelia Gray rohkeissa alusvaatekuvissa – äidin kommentti yllätti someseuraajat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär Amelia on jo vuosien ajan tehnyt nousevaa mallinuraa itselleen. Nyt 19-vuotias kaunotar julkaisi itsestään rohkeita kuvia, joissa hän poseeraa sohvalla valkoisissa pitsialusvaatteissa.

Seksikkäät kuvat saivat nopeasti paljon kommentteja. Kaunottaren äiti Lisa Rinna kommentoi kuvia yksinkertaisesti jättämällä viestin, jossa oli vain kolme sydäntä. Äidin positiivinen reaktio seksikkäisiin poseerauksiin sai kuitenkin osan Amelia Grayn seuraajista hämilleen.

Osa kommentoijista kritisoi sitä miten Lisa Rinna rohkaisi omaa tytärtään näin seksikkäisiin kuviin. ”Mikä sinua vaivaa? Pidätkö siitä mitä näet? Ällöttävää”, kommentoi eräs seuraaja mshcohen1-nimimerkillä. Tähän Lisa Rinna vastasi napakasti: ”Mikä sinua vaivaa? Tämä on lapseni”.