Poliisi etsii miesseuruetta – syyllistyi viime viikonloppuna pahoinpitelyyn Turussa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi etsii miesseuruetta, joka syyllistyi vakavaan väkivaltarikokseen Turussa Pernon kaupunginosassa, Pernontie 45 kohdilla yleisellä paikalla lauantaina 6. helmiikuta kello 23:00-23:15 välisellä ajalla.

Uhrille aiheutettiin vakavia vammoja lyömävälinettä käyttäen. Tutkinnassa saatujen tietojen perusteella tekoon liittyy useamman miehen seurue, joka on nähty jalkaisin tekopaikalla. Seurueen jäseniä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin alla olevaan numeroon.

Tiedot pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. Voit kertoa havainnoistasi myös tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 411 7655. Poliisi pyytää edelleen yleisöltä vihjeitä tapahtuma-aikaan alueella liikkuneista henkilöistä sekä muista epäilyttävistä seikoista, jotka saattavat liittyä tekoon.