Upea idea – isä ja poika rakensivat koirille keppikirjaston

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isän ja pojan hauskan yhteisen projektin ansiosta naapuruston koirien ei tarvitse kärsiä tylsyydestä. Kanadan Saskatoonissa asuvat David ja Jeremiah Carter valmistivat koirille kirjaston, josta voi kirjojen sijaan noutaa keppejä.

David Carter sai idean yrittäessään keksiä keinoja estää 10-vuotiasta Jeremiahia tylsistymästä korona-aikoina. Isä ja poika keräsivät ylimääräisiä puukappaleita autotallistaan ja alkoivat valmistamaan koirien arkea helpottavia laatikoita. Jeremiah kertoo CBC-uutissivustolle olleen innoissaan projektista erityisesti päästyään opettelemaan naulapyssyn käyttöä.

Carterit sijoittivat keppikirjastot kahteen paikalliseen koirapuistoon. Niiden ansiosta kepit eivät pääse koskaan loppumaan puistoissa leikkiviltä koirilta. Isän ja pojan tavoitteena on rakentaa jatkossa enemmänkin keppikirjastoja lähialueiden koirapuistoissa vierailevien koirien käyttöön.